Home  -  Trips  -  over ons  -  Boek nu  -  contact/locatie  -  Foto's  -  Gastenboek  

 

Sea Cow Charters - a mooooving experience


Verken de Caribische Zee met de vernieuwde Sea Cow, van originele een catamaran die omgetoverd is tot een van Bonaire's meest populaire Snorkel ervaringen. Henk & Gea en hun bemanning, allemaal ervaren gidsen, brengen u naar de mooiste snorkel plekjes van Klein Bonaire. Tijdens onze trips is een professionele fotograaf aanwezig zodat u aan het eind van de trip een prachtig aandenken mee naar huis kunt nemen. Hij verkoopt ter plekke foto CD's met uw eigen prachtige ervaringen.


Onze Trips

Wij bieden twee standaard trips. Naast deze, kunnen we ook trips samenstellen naar uw wensen. Heeft u iets te vieren of een zakelijke meeting die u uniek wilt maken met een (snorkel) ltrip, neem dan contact met ons op. Alles kan in overleg !

Bekijk onze promotie video op de Trips pagina
 

Belangrijke info voor cruise passagiers

In 2014 heeft de 3 uurs versie van onze Dubbele Dip Snorkel Trip al voor de 5e keer de prijs voor "Beste Excursie" toegekend gekregen door de Princess Cuise Line.
Als U met een cruise schip in de Cariben reist en Bonaire bezoekt, boek ons dan via het reisbureau aan boord om deze populaire snorkel trip zelf ook mee te maken.


 

Ervaar ons zoals anderen u al voorgegaan zijn


3 Jaar op rij! Wij zijn trots dat we nu voor het derde opeenvolgende jaar het Tripadvisor Certificate of Excellence hebben mogen ontvangen.
Als u geinteresseerd bent in reviews van onze trips of u wilt graag uw ervaring delen, dan kunt u dit doen op onze listing bij Trip advisor.
 

U kunt ons ook volgen op Facebook. Op onze pagina plaatsen wij foto's en reviews en kunnen al onze gasten reageren op de geplaatse stukjes en foto's.

Klik op onderstaande logo's om ons te volgen op Facebook en Instagram!     Back 2 Basic Car Rental

 

 


Bel ons: 785-7727  -  Mail ons: info@seacow-bonaire.com  -  Design: Bonaire Design Studio