Home  -  Trips  -  over ons  -  contact/locatie  -  Foto's  -  Gastenboek  

 

Sea Cow Charters - About us


DE KAPITEINS:
 

Wij, Henk en Gea, zijn sinds januari 2013 de trotse eigenaren van de SEACOW.

Tijdens een vakantie In 2009 zijn wij verliefd geworden op het mooie eiland Bonaire. Tijdens deze vakantie werd het plan geopperd om onze droom te verwezenlijken: wonen, werken en genieten van de relaxte sfeer van dit prachtige eiland. Aangezien Henk bij de politie werkte in Nederland werd er vandaar uit gesolliciteerd naar het korps Bonaire waar hij uiteindelijk begin 2011 kon gaan beginnen. Gea had verschillende baantjes waaronder gastvrouw op een catamaran. Hieruit ontstond weer een mooie droom: onze eigen boot om mensen de mooie onderwaterwereld van Bonaire te laten zien. En het geluk was met ons, de seacow charters kwam te koop en ……….. weer kwam een droom uit.

De seacow vaart zowel voor cruisetoeristen als voor de plaatselijke toerist en uiteraard onze eigen bewoners.

Hou je van een gezellige, ongedwongen sfeer, dan is het zeker de moeite waard om met ons een moooooving experience aan te gaan. Uiteraard kun je ons ook altijd benaderen als je iets te vieren hebt, alles kan in overleg.

Hope to see you on board,

Greetings Henk & Gea.


DE BOOT:
 

De boot is een originele Venezolaanse fruitboot, 20 jaar geleden verlaten gevonden aan de zuidelijke punt van Bonaire.
Er waren geen tekenen van herkomst op de boot, dus de eigenaar kon niet achterhaald worden en na een jaar werd de boot "eiland eigendom" verklaard.
De eerste jaren werd de boot gebruikt als een water taxi en werd later geïntroduceerd voor snorkeltrips waarvoor hij nog steeds wordt gebruikt. De boot is na een grondige restauratie nu in uitstekende staat en vaart bijna dagelijks naar Klein Bonaire voor geweldige snorkeltrips en sunsets.

Enkele technische gegevens:
36 voet hardhouten fruit boot.
Jaar van constructie ongeveer 1975
Cummins 82 hp diesel engine ca.1983
Borg Warner transmissie.
Tot wel 30 passagiers kunnen genieten van een
comfortabele en veilige tocht.
Alle vereiste veiligheidsmaterialen zijn aan boord.

 


Bel ons: 785-7727  -  Mail ons: info@seacow-bonaire.com  -  Design: Bonaire Design Studio